Gezocht: groepsbegeleiders sport- en cultuurkamp

Sinds een aantal jaren wordt het sport- en cultuurkamp georganiseerd door jongerenwerk van Welzijn De Wolden en sportfunctionarissen uit gemeente Hoogeveen en De Wolden. Deze week is voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet op vakantie kunnen. Denk bijvoorbeeld aan de financiële situatie van het gezin, maar ook aan gezinnen waar een familielid ziek is of wanneer er sprake is van een complexe gezinssituatie waarbij het kamp voor de kinderen een mooie afleiding kan zijn.  Deze week wordt dit jaar in Zuidwolde georganiseerd van dinsdag 10 augustus t/m vrijdag 13 augustus. 

Naast een leuke week voor de kinderen, is het ook een leuke week voor vrijwilligers. Er is een enthousiaste en gezellig groep vrijwilligers en elk jaar wordt er weer een mooie week van gemaakt.  Lijkt het je leuk om tijdens deze week een groep te begeleiden en de kinderen een leuke week te bieden, meld je dan snel aan!! Na aanmelding, nodigen we je eerst uit voor een gesprek om kennis te maken en krijg je meer informatie over deze week. Het zou mooi zijn als je er de hele week bij kan zijn, maar ook als je maar een aantal dagen kan, ben je welkom.  

Uiteraard houden we rekening met de geldende corona maatregelen. Om die reden houden we ook een slag om de arm en zou het kunnen dat we de kampweek bij moeten stellen naar bijvoorbeeld een dagprogramma. We zullen hier tijdig een keuze in maken. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden als vrijwilliger dan kan dat bij Yvonne Hooijer via E: yvonnehooijer@welzijndewolden.nl