Zuidwolde – Op zaterdag 20 april kan tijdens de Stiggeltiesdag, het jaarlijks terugkerend evenement in museum de Wemme, mee worden gedaan met ‘Heel De Wolden Bakt Cake’. De opdracht is: “Bak een Paascake” en lever die zaterdag de 20e in tussen 14.00 en 14.45 uur in bij Museum De Wemme in Zuidwolde. De cake mag iedere vorm hebben en zoet, hartig of zelfs zuur zijn en moet er op zijn paasbest uitzien. Een deskundige jury bestaande uit: Roel Kuper (bekend van RTV Drenthe), Karin Elders (eigenaar van Croissanterie Petite Mangerie in Zuidwolde) en Liesbeth Eppinga (banketbakker) zullen om 15.00 de ingeleverde cakes gaan proeven. De winnaar ontvangt een broodproeverij voor twee personen bij Croissanterie Petite Mangerie.
Wil je graag meedoen met dit bakfestijn? Meld je dan vóór vrijdag 19 april aan via info@dewemme.nl op per telefoon 0528 – 373332.
Het bakfestijn is onderdeel van Stiggeltiesdag, een jaarlijks evenement in het museum om de nieuwe tentoonstelling te promoten. Dit jaar is dat “Op Sokken & Sandalen – Laten We Wel Zijn” en gaat over het buurthuiswerk van de laatste 50 jaar. Dat klinkt heel saai en oubollig, maar is het niet! Iedereen die een cake inlevert heeft deze dag gratis toegang tot de expositie. Voor alle anderen bezoekers geldt een entreeprijs van € 2,00 in plaats van € 3,50. Museumkaarten en andere vrijkaarten worden geaccepteerd. Kinderen t/m 12 jaar betalen geen entree. Het museum is deze dag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Heeft u vragen over de Stiggeltiesdag of over ‘Heel De Wolden Bakt Cake’ neem dan contact op met de Wemme via info@dewemme.nl of tel 0528 – 373332.