Leuke activiteiten op vrijdagmiddag 11 december, doe je mee?

Volleybal clinic voor groep 5 t/m 8*
Wil jij nog beter worden in volleybal? Dat kan! Vrijdag 11 december van 15.00-16.00 uur geeft Volleybalclub Zuidwolde (VCZ) een clinic aan kinderen uit groep 5 t/m 8. Trek je sportkleding aan en kom lekker volleyballen in de sporthal in Zuidwolde (Sportlaantje 2). Hoe kan je je aanmelden? Simpel! Via www.actiefnaschooltijd.nl 😊 Maar let op: vol is vol! Tot dan!

Graffiti workshop voor kinderen van 9 t/m 12 jaar*
Heb jij altijd al eens graffiti willen spuiten? Tijdens deze workshop krijg je de gelegenheid om, onder begeleiding van een echte graffiti artiest, alles te leren over vorm, dimensie, kleur en letters. Je leert spuittechnieken en op de juiste manier met de spuitbussen om te gaan, zodat je netjes op het bord spuit in plaats van op je kleren. Aan het einde van de workshop heb je een woord naam en/of figuur, volledig in kleur en graffiti stijl gemaakt. Wij zien je graag op vrijdag 11 december van 15.15-17.15 uur in en bij De Boerhoorn in Zuidwolde (Oosterweg 14). Meld je snel aan via www.actiefnaschooltijd.nl Er is plaats voor 8 kinderen. Vol is vol.

 

*Opname promotiefilm:
Tijdens de volleybal clinic en de graffiti workshop worden opnames gemaakt voor de promotiefilm over de website www.actiefnaschooltijd.nl Ouders geven door het aanmelden van hun kind toestemming dat er gefilmd wordt en dat de promotiefilm vanaf 2021 gebruikt wordt bij de promotie van de website.