Met spoed gezocht: Nachtwacht!!!

Zoals al een aantal jaren organiseren het jongerenwerk van Welzijn de Wolden en de Sportfunctionarissen van De Wolden en Hoogeveen het sport en cultuurkamp voor kinderen uit groep 3 t/m 8 uit de Wolden en Hoogeveen. Deze week is voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet op vakantie kunnen. Denk bijvoorbeeld aan financiële redenen, maar ook kinderen met ziekte in de familie of een complexe gezinssituatie.

Elk jaar hebben we een week vol activiteiten, maar vooral plezier voor en met de kinderen en een kampweek met overnachting maakt het dan ook af. Voor deze overnachting hebben wij nachtwachten nodig die ’s nachts wakker blijven voor het geval kinderen wakker worden en de begeleider het niet merkt. Het gaat om 3 nachten van dinsdag 10 augustus t/m vrijdag 13 augustus.

Ben of ken jij iemand die in het bezit van een geldig BHV diploma is en ons hierbij wil helpen: neem dan snel contact op!! Als vergoeding voor je hulp krijg je 50 euro per nacht en zorgen we dat je de nacht door komt met een hapje en een drankje en stroomtoevoer voor een nachtje netflix bingen.

Meld je aan bij Yvonne Hooijer via E: yvonnehooijer@welzijndewolden.nl of via T: 0528 378686