ONLINE Op 2 oktober de dag voor ouderen in dorpshuis Ruinerwold

Gevarieerd programma in dorpshuis Ruinerwold

De Ouderendag in gemeente De Wolden is op zaterdag 2 oktober in dorpshuis De Buddingehof in Ruinerwold. Inloop vanaf 13.00 uur, de officiële opening is om 14.00 uur en sluiting rond 16.00 uur. Een gezellige dag die ouderen de gelegenheid biedt om elkaar te ontmoeten en informatie te krijgen over zaken rondom gezondheid, welzijn en veiligheid.
De organisatie is in handen van ZZWD, Treant, Noorderboog, de ouderen- en vrouwenbonden en Welzijn De Wolden. Er is een gevarieerd informatief en ontspannen programma gemaakt met o.a. diverse informatiestandjes, een natuurfilm, presentaties van wijngaard en zorghoeve Reestlandhoeve, Lexis Notarissen en schaapherder José Legierse. Er zijn optredens van een aantal artiesten. Ook Commissaris van de Koning in Drenthe Jetta Kleinsma en wethouder Egbert van Dijk zijn aanwezig. Het programma is live te volgen via DNO streektv.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Er kunnen maximaal 200 personen aanwezig zijn. Bij de entree zal gecontroleerd worden op het reserveringsbewijs, een coronavaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag. Aanmelden kan bij Jannie Schuring van Welzijn De Wolden, jannieschuring@welzijndewolden.nl of bel naar 0528 – 37 86 86.