Spektakel voor jongeren in zwembad Ruinen

Spektakel voor jongeren in zwembad Ruinen.

Young de Wolden organiseert deze zomer een aantal sportieve en leuke activiteiten bij het zwembad in Ruinen. Samen met een enthousiaste groep jongeren hebben de jongerenwerkers een leuk programma bedacht. Zo staat vrijdag 19 juli een buikschuifbaan op het programma en vrijdag 26 juli waterkick ball. Dit is een soort van slagbal waarbij de honk bestaan uit kleine zwembadjes met daar tussen een gladde met zeep in gesmeerde zeil. Een hoop lol gegarandeerd. En dinsdag 20 augustus kun je mee doen aan een kussengevecht boven het zwembad.

Elke keer zijn de jongerenwerkers aanwezig met de camper van Welzijn De Wolden waar ze een gezellige chillruimte om heen maken. Dit wordt aangekleed met lekkere muziek en relaxde zitzakken.

De activiteiten beginnen om 12:30 – 14:30 voor de kinderen t/m 12 en van 15:00 – 17:00 is voor de jongeren vanaf 12 jaar. Deelname is gratis voor de bezoekers van het zwembad. Opgave is niet nodig. Bij erg slecht weer kan er worden gekozen om de activiteit door te schuiven. Houd hiervoor de facebook van zwembad Ruinen of Young de Wolden in de gaten.

Young de Wolden is er voor jongeren in gemeente de Wolden. Heb jij een tof idee en wil jij een keer iets organiseren? Neem dan contact op met een van de jongerenwerkers. Dit kan bijvoorbeeld via instagram.com/young_de_wolden.