Sport en Cultuurkamp inschrijving geopend

Ga jij deze zomer, om wat voor reden dan ook, niet op vakantie? Meld je dan aan voor het Sport- en Cultuurkamp 2021! 

Sportief Hoogeveen, De Wolden Sport en Welzijn De Wolden organiseren komende zomer weer het sport- en cultuurkamp. Het kamp wordt georganiseerd voor kinderen uit groep 3 t/m 8 die om verschillende redenen niet op vakantie gaan. Denk bijvoorbeeld aan de financiële situatie van het gezin, maar ook aan gezinnen waar een familielid ziek is of wanneer er sprake is van een complexe gezinssituatie waarbij het kamp voor de kinderen een mooie afleiding kan zijn. Een week lang worden gezellige, sportieve en culturele activiteiten georganiseerd voor basisschoolkinderen uit de twee gemeenten. Dit jaar vindt het kamp plaats in en om de sporthal en sportvelden in Zuidwolde.  

We moeten natuurlijk wel een slag om de arm houden. De corona maatregelen zijn nog steeds van kracht en daar zijn wij ook afhankelijk van. Ondanks dat we positief zijn en hopen dat het weer een kampweek wordt, houden we er rekening mee dat we het programma aan moeten passen. In dat geval kijken we naar de mogelijkheden die er zijn binnen de maatregelen en met oog op de veiligheid van zowel kinderen als begeleiders.  

Deelnemen aan het kamp is gratis. Aanmelden voor het kamp kan t/m 5 juli 2021 per e-mail bij Yvonne Hooijer yvonnehooijer@welzijndewolden.nl  Vermeld dan ook de reden van opgave. Vragen over het kamp zijn natuurlijk altijd welkom.