Sport en Cultuurkamp: Nog plaatsen beschikbaar voor kinderen uit De Wolden

Het schiet alweer mooi op richting de zomer en daarmee komt ook het Sport en Cultuurkamp dichterbij. Van dinsdag 10 augustus t/m vrijdag 13 augustus organiseren het jongerenwerk van Welzijn de Wolden en de sportfunctionarissen van de Wolden en Hoogeveen. Het is een kamp voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet op vakantie kunnen. Dat kunnen financiële redenen zijn, maar het kan ook om ziekte in de familie gaan of een complexe situatie thuis.

Voor Gemeende Wolden hebben we nog een aantal plaatsen beschikbaar. Dus ken of ben je iemand die door omstandigheden niet op vakantie gaat, maar lijkt het je leuk voor de kinderen om een week bij ons op kamp te zijn: meld je dan aan! Het is een week boordevol leuke, sportieve activiteiten waarin plezier voor op staat. We houden wel een kleine slag om de arm: vanwege corona en de maatregelen kan het zijn dat deze week niet in de vorm van een kamp door kan gaan. We zullen ouders daarover op de hoogte houden.

Heb je twijfels of je mee mag, wil je je aanmelden of wil je extra informatie neem dan contact op met Yvonne Hooijer via E: yvonnehooijer@welzijndewolden.nl of bel naar de Boerhoorn in Zuidwolde via T: 0528 378686