Vacature Maatschappelijk werker voor 32-36 uur per week

WELZIJN DE WOLDEN

is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste
Maatschappelijk werker
voor 32-36 uur per week

Welzijn De Wolden is een brede welzijnsorganisatie in gemeente De Wolden. Onze missie is om iedereen in De Wolden naar vermogen mee te laten doen. Wij ondersteunen burgerinitiatieven indien nodig, zijn thuis in de dorpen en enthousiasmeren en faciliteren burgers om zelf vorm te geven aan een aangename leefomgeving.
Wij richten ons op zelfredzaamheid en inzet voor elkaar.

Functie
Als maatschappelijk werker maak je deel uit van het buurtteam met een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het werkgebied. In deze uitdagende functie werk je vanuit het buurtteam als algemeen maatschappelijk werker in gemeente De Wolden. Als maatschappelijk werker bied je informatie, advies en hulpverlening aan de inwoners van gemeente De Wolden.

Profiel van de functie
Specifieke functiekenmerken
Je bent samen, met je directe collega’s van het buurtteam, een enthousiaste professional met kennis van maatschappelijke ontwikkelingen. Je kunt outreachend werken en samenwerken in multidisciplinaire netwerken. Tevens ben je gericht op integrale samenwerking in het team. Je geeft uitvoering aan individuele hulpverleningstrajecten met volwassenen. Je geeft zo nodig uitvoering aan groepstrainingen, themabijeenkomsten en neemt deel aan relevante overleggen. Ten behoeve van instanties en klanten verzorg je schriftelijke rapportages.
We investeren als stichting doorlopend in onze medewerkers en kwaliteit van onze hulp- en dienstverlening. Dit doen we bij het team (school) maatschappelijk werk door middel van opleidingen, intervisie, casuïstiek en werkbegeleiding. Het team (school) maatschappelijk werk is een klein, professioneel en hecht team.

Kennis
Je beschikt over een afgeronde MWD- of Social Work Hbo-opleiding. Je hebt aantoonbare werkervaring als algemeen maatschappelijk werker. Belangrijke eigenschappen zijn relativeringsvermogen, initiatiefrijk en samenwerkingsgerichtheid, deze eigenschappen ondersteunen de 10 WMO-competenties van de sociaal werker. Dit beroepscompetentieprofiel is de belangrijkste onderlegger voor de uitvoering van het werk binnen onze organisatie.

Overig
Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B en in het bezit van een auto.
Bezit van een VOG is een vereiste.
Je bent SKJ geregistreerd dan wel bereid hiertoe.
Bij gelijk gebleken geschiktheid gaat gezien de teamsamenstelling de voorkeur uit naar een man.

Arbeidsvoorwaarden
Inschaling vindt plaats conform CAO Sociaal Werk. Het betreft een vacature voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging.

Reacties en vragen
Reacties kunnen tot en met zondag 22 augustus a.s. per mail worden verstuurd aan: Karin Westerink, via karinwesterink@welzijndewolden.nl onder vermelding van “AMW”.
Voor inhoudelijke vragen over de functie en vacature kun je contact opnemen met Jeffrey Bolt, algemeen maatschappelijk werker, via jeffreybolt@welzijndewolden.nl.

De procedure zal als volgt plaatsvinden; Je krijgt geen ontvangstbevestiging van je sollicitatie, indien je tot de geselecteerde kandidaten behoort, zullen wij je dit dinsdag 24 augustus per mail laten weten. Helaas komen onze mails soms in de “spambox” of “ongewenste mail” terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 26 en vrijdag 27 augustus a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.