Young De Wolden organiseert online FIFA20 toernooi

Na het succes van het FIFA toernooi in de kerstvakantie organiseert Young De Wolden nu een Online FIFA20 toernooi. In verband met corona is dit een mooi alternatief waarbij de jongeren vanuit huis toch deel kunnen nemen aan een toernooi en zich kunnen meten met andere jongeren uit De Wolden! Het toernooi vindt plaats op vrijdagavond 5 juni vanaf 19:00 en de finale wordt live gestreamd via Uitgaanscentrum De Klok!

Hoe werkt het?
Inschrijven kan bij jongerenwerker Ruben via 06-33703749 tot en met woensdag 3 juni. Voorwaarde om deel te nemen is dat je zelf Playstation hebt én FIFA 2020. Als alle inschrijvingen binnen zijn wordt iedereen ingedeeld in poules van 4 personen. Per poule wordt er een appgroepje aangemaakt door Ruben waarbij iedereen zijn of haar Playstation naam kan delen en met elkaar online kan connecten. Vervolgens worden de wedstrijden volgens het schema gespeeld en de uitslagen via de app gedeeld zodat de scores kunnen worden bijgehouden. In de poulefase speelt iedereen dus drie wedstrijden. De nummers 1 van de poule gaan door naar finales.

De winnaar mag zich de Corona FIFA Koning van de Wolden noemen en ontvangt een mooie beker plus waardebon van gameshop Play It!