Over De Wolden Positief Gezond

De Wolden Positief Gezond is een initiatief van gemeente De Wolden en Welzijn De Wolden. We zijn geïnspireerd door de beweging Positieve Gezondheid. Steeds meer mensen en organisaties gaan ermee aan de slag. Het is een andere manier van denken over zorg. Wat is Positieve Gezondheid eigenlijk? Bekijk het hier.

Wat willen we in De Wolden bereiken?

We willen inwoners van De Wolden helpen om de regie over hun leven te houden. We kunnen ondersteunen bij een gezonde leefstijl en veilige leefomgeving. Maar ook inspireren tot nieuwe activiteiten en adviseren in het krijgen van contacten, passend werk, dagbesteding en vrijetijdsbesteding.

Hoe doen we dat?

We zijn in gesprek met inwoners, maar ook vrijwilligers, verenigingen, organisaties op het gebied van zorg, welzijn en andere sociaalmaatschappelijke dienstverlening. We brengen mensen met elkaar in contact, geven advies, informeren en inspireren met initiatieven en ervaringen die kunnen bijdragen.

Contact

Wil je meer weten over De Wolden Positief gezond? Kunnen we met jouw organisatie meedenken over het werken volgens Positieve Gezondheid? Neem dan contact op met:

berber_jansen_web

Berber Jansen

Leoni Pleiter

Op de hoogte blijven?

Mis het laatste nieuws en meer ervaringen met De Wolden Positief Gezond niet. Meld je nu aan voor regelmatige digitale updates. Aanmelden voor nieuws De Wolden Positief Gezond.