I.v.m. het coronavirus zijn er voorlopig geen workshops en/ of  informatieavonden gepland. Wel hebben we een aantal leuke e- learning programma’s voor u op een rijtje gezet:

(Klik op de titel om de e- learning te openen)

Fondsenwerving

Training van het VSB fonds over fondsenwerving.

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? De online cursus fondsenwerving helpt u op weg bij het vinden van financiering van uw project. Of u vrijwilliger bent of penningmeester, werkzaam bent in een professionele organisatie of enthousiast meedoet in uw buurt, iedereen wil weten hoe fondsenwerving een succes wordt.

De training is aan de hand van 7 videolessen en u kunt na afloop een pdf downloaden om de lessen nog eens rustig door te lezen. 

Duur van de e- learning: > 30 minuten

Stappenplan en canvas voor crowdfunding

Training van 1%Club

Met dit stappenplan leer je om een succesvolle crowdfunding campagne op te zetten. Vul daarna je eigen ‘do-good canvas’ in om overzicht te behouden en je campagne succesvol te laten verlopen.

Duur van de e- learning: 10 – 30 minuten

Vrijwilligersbeleid in 10 stappen

Training van Vrijwilligerscentrale Amsterdam

Deze e- learningmodule is een handreiking voor vrijwilligersorganisaties bij het formuleren van een vrijwilligersbeleid. Ook als je al een beleid hebt, kun je de module gebruiken om te toetsen of je alle aspecten goed geregeld hebt. 

Duur van de e- learning: > 30 minuten

Heeft u vragen over de workshops, informatieavonden of e- learning modules neem dan even contact met ons op via tel. 0528 – 378686 of per mail info@vipdewolden.nl.