Kennisagenda ViP De Wolden

Hieronder vind je de kennisagenda van ViP De Wolden. Trainingen, bijeenkomsten en/ of workshops speciaal voor vrijwilligers en/ of vrijwilligersorganisaties.

Bijeenkomst: ‘Verenigd in Vrijwilligerswerk’ 

Wat is er mooier dan ervaringen te horen van andere vrijwilligers en verenigingen waar het werven van nieuwe leden, het vinden van de juiste vrijwilligers en het verkrijgen van de juiste inkomsten wél is gelukt? Enige tijd geleden hebben vrijwilligers en verenigingen in een enquête aangegeven dat zij graag met elkaar als bestuurders in contact willen komen én van elkaar willen leren.

Daarom organiseren wij, de Cultuurcoaches, Sportfunctionarissen en het ViP De Wolden, een inspirerende bijeenkomst: ‘Verenigd in Vrijwilligerswerk: Ontmoeten, Leren en Inspireren’.

Wanneer: donderdag 2 november
Tijd: Inloop 19.15 uur, start 19.30 uur
Locatie: Dorpshuis De Schakel, te Koekange
Voor: Alle organisaties in gemeente De Wolden waarbij gewerkt wordt met vrijwilligers zijn welkom. Denk hierbij o.a. aan sportverenigingen, koren, dorpsbelangen, volkstuinverenigingen, feestcommissies… en veel meer!
Aanmelden: Klik hier om je aan te melden voor de bijeenkomst.
Aanmelden kan t/m donderdag 19 oktober.
Vanuit samenwerking cultuurcoaches en sportfunctionarissen gemeente De Wolden en ViP De Wolden, wordt deze online sessie aangeboden.