In het nieuwe seizoen zal het ViP De Wolden meerdere workshops of informatiemiddagen organiseren. Aanmelden voor de workshops of infoavond kan door een e-mail te sturen met uw naam, naam van de organisatie waarvoor u vrijwilligerswerk doet en uw contactgegevens. Gebruik hiervoor de button onder de workshop of informatiemiddag.

Vrijwilligerswaarderingsbon Tea Time

Zoals elk jaar dopen wij de maand oktober om tot ‘Maand van de Vrijwilliger’. Ook dit jaar willen wij alle vrijwilligers die actief zijn als vrijwilliger in gemeente De Wolden, waarderen in de vorm van een Tea Timebon.

Bent u actief als vrijwilliger in gemeente De Wolden en wilt u ook genieten van een heerlijk kopje koffie/thee, incl. gebak naar keuze bij Tea Time in Echten? Meldt u dan nu aan via onderstaande button.

Aanmelden kan tot 18 oktober 2019.

Aanmelden Tea Time Vrijwilligersbon

 

Informatieavond Fondsenwerving Oranje Fonds

Je bent betrokken bij een sociaal initiatief en wilt daarvoor graag een fonds benaderen. Wellicht kan het Oranje Fonds je helpen.Het Oranje Fonds ondersteunt en versterkt sociale projecten die zorgen dat iedereen mee kan doen in de samenleving.

Op dinsdag 19 november vertellen Froukje en Carolien, adviseurs van het Oranje Fonds, wat ze voor jou initiatief kunnen betekenen. Ook beantwoorden ze graag al je vragen. 

Wanneer: dinsdag 19 november
Door wie: Carolien Brugman, adviseur Oranjefonds
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum De Boerhoorn, Zuidwolde
Kosten: geen
Aanmelden: info@vipdewolden.nl 

Aanmelden Informatieavond Fondswerving Oranjefonds

 

Informatieavond Gemeentelijke Vrijwilligersverzekering

Gemeente De Wolden heeft voor al haar vrijwilligers een gemeentelijke vrijwilligersverzekering afgesloten. Maar hoe werkt deze eigenlijk, en wanneer bent u wel of niet gedekt? Tijdens deze avond krijgt u uitleg over de verzekering en is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Wanneer: donderdag 23 januari
Door wie: Arjan Mengerink, Centraal Beheer Achmea
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum De Havezate, de Wijk
Kosten: geen
Aanmelden: info@vipdewolden.nl 

Aanmelden Infoavond Gemeentelijke Vrijwilligersverzekering

 

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Wanneer: vrijdag 13 en zaterdag 14 maart
Kijk voor een actie bij jou in de buurt op http://www.nldoet.nl