Maatschappelijke dienstverlening

Welzijn De Wolden wil zorg- en dienstverlening bieden voor mensen (met of zonder beperking) met een zorg- of ondersteuningsvraag die dit op de een of andere manier niet (meer) zelf kunnen organiseren of (nog) onvoldoende zelfredzaam zijn.

Voor meer informatie neem contact op Anneke Tissingh, anneketissingh@welzijndewolden.nl of via 0528-378686.

Zit het keukendeurtje los? Moet het tuinhekje gerepareerd worden? Voor al dit soort wat kleinere klussen, waarvoor de verhuurder van een woning niet verantwoordelijk is, is er de Klussendienst. De vrijwilligers van de Klussendienst weten van aanpakken, en hebben ruime ervaring in het werk dat ze doen. Ze zijn handig, betrouwbaar en hebben een luisterend oor.

Bij Welzijn De Wolden werken vrijwilligers die inwoners met allerlei uiteenlopende zaken kunnen helpen. Welzijn De Wolden wil samen met haar vrijwilligers helpen om iedereen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen in eigen huis en omgeving.

Voor wie werkt de Klussendienst?
Er zijn wel voorwaarden verbonden aan het inhuren van één van de vrijwilligers van de Klussendienst.

  • Leeftijd van 55 jaar of ouder;
  • Men kan zelf niet goed meer uit de voeten om de klus te klaren;
  • Er is geen buur of kennis in de buurt;
  • Tijdelijk uit de running, waardoor er hulp nodig is;

Vrijwilliger nodig van de Klussendienst?
Neem dan contact op met Welzijn De Wolden via 0528 37 86 86, of mail naar info@welzijndewolden.nl. Dan regelen wij een vrijwilliger van de Klussendienst. Hij of zij belt dan om zo snel mogelijk om een afspraak te maken. Zie ook: Flyer Klussendienst

Het werkgebied van de Klussendienst is gemeente De Wolden.

Anneke Tissingh