Maatschappelijke dienstverlening

Welzijn De Wolden wil zorg- en dienstverlening bieden voor mensen (met of zonder beperking) met een zorg- of ondersteuningsvraag die dit op de een of andere manier niet (meer) zelf kunnen organiseren of (nog) onvoldoende zelfredzaam zijn.

Voor meer informatie neem contact op met Gerrie de Roo, gerriederoo@welzijndewolden.nl, of Aïsha Slot, aïshaslot@welzijndewolden.nl, of via 0528 37 86 86.

Informatiepunt Geldzaken De Wolden

Geldzaken kunnen ingewikkeld zijn. Informatiepunt Geldzaken De Wolden reikt u de helpende hand bij financiële vragen. Wij geven informatie, advies en praktische hulp aan inwoners van gemeente De Wolden.

Ook zijn we graag een luisterend oor. Informatiepunt Geldzaken De Wolden biedt deze hulp gratis aan. Dat geldt ook voor de Formulierenbrigade die er sinds december 2019 onder valt. Wanneer wij u niet zelf kunnen helpen, verwijzen wij u door naar de juiste specialist.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie of hulp bel naar 0528 – 21 70 22, mail naar info@informatiepuntgeldzaken.nl of klik hieronder voor meer toelichting en aanmelding.

Meer over Informatiepunt Geldzaken
Klussendienst

Zit het keukendeurtje los? Moet het tuinhekje gerepareerd worden? Voor al dit soort wat kleinere klussen, waarvoor de verhuurder van een woning niet verantwoordelijk is, is er de Klussendienst. De vrijwilligers van de Klussendienst weten van aanpakken, en hebben ruime ervaring in het werk dat ze doen. Ze zijn handig, betrouwbaar en hebben een luisterend oor.

Bij Welzijn De Wolden werken vrijwilligers die inwoners met allerlei uiteenlopende zaken kunnen helpen. Welzijn De Wolden wil samen met haar vrijwilligers helpen om iedereen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen in eigen huis en omgeving.

Voor wie werkt de Klussendienst?
Er zijn wel voorwaarden verbonden aan het inhuren van één van de vrijwilligers van de Klussendienst.

  • Leeftijd van 55 jaar of ouder;
  • Men kan zelf niet goed meer uit de voeten om de klus te klaren;
  • Er is geen buur of kennis in de buurt;
  • Tijdelijk uit de running, waardoor er hulp nodig is;

Vrijwilliger nodig van de Klussendienst?
Neem dan contact op met Welzijn De Wolden via 0528 37 86 86, of mail naar info@welzijndewolden.nl. Dan regelen wij een vrijwilliger van de Klussendienst. Hij of zij belt dan om zo snel mogelijk om een afspraak te maken. Zie ook: Flyer Klussendienst

Het werkgebied van de Klussendienst is gemeente De Wolden.

gerrie_de_roo_web

Gerrie de Roo

aisha_slot_web

Aïsha Slot

Sandra Brens

Aanmelden