Bootcamp in Zuidwolde en Ruinen voor kinderen en jongeren

Tijd om in beweging te komen! Young de Wolden organiseert met Prima Life bootcamp in Zuidwolde en Ruinen. Lijkt het je leuk om in de buitenlucht lekker sportief bezig te zijn, meld je dan aan voor de bootcamp. Er zijn verschillende groepen, dus let goed op hoe en waar je je aan kan melden. De bootcamp wordt gegeven door Corné Berends van Prima Life en er zijn geen kosten aan verbonden. Vergeet niet om voor de bootcamp sportieve, makkelijk zittende kleding aan te trekken, waar je je goed in kan bewegen. En neem ook zelf een flesje water mee en eventueel een warme trui voor als het afgelopen is, we kunnen immers niet even ergens naar binnen!

De bootcamp in Zuidwolde is op donderdag 18, 25 maart en 1, 8 april bij de speeltuin aan de Suuddal. We beginnen van 15.30 – 16.15 uur met de kinderbootcamp voor kinderen van 7 – 12 jaar (groep 8). Aansluitend is er bootcamp voor jongeren van 12 – 17 jaar van 16.30 – 17.30 uur.

De bootcamp in Ruinen is op dinsdag 23, 30 maart en 6, 13 april op het voetbalveld van V.V. Ruinen. Ook daar beginnen we van 15.30 – 16.16 uur met de kinderbootcamp voor kinderen van 7 – 12 jaar (groep 8). Aansluitend ook de bootcamp voor jongeren van 12 – 17 jaar van 16.30 – 17.30 uur.

Voor kinderen uit groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs (7-12 jaar), kan je je opgeven via de website www.actiefnaschooltijd.nl Zoek even op kinderbootcamp en let dan goed op of je voor Ruinen of Zuidwolde kiest.

Jongeren kunnen zich aanmelden via een DM op instagram @Youngdewolden lukt dat allemaal niet, dan mag je ook even contact opnemen met Yvonne Hooijer via yvonnehooijer@welzijndewolden.nl Vergeet ook hier niet om door te geven of je in Ruinen of Zuidwolde mee wil doen.