‘Heel Zuidwolde kookt’, om je vingers bij af te likken.

Zuidwolde – Bibliotheek Zuidwolde en Welzijn De Wolden hebben het idee opgevat om een nieuw initiatief op te zetten, namelijk ‘Heel Zuidwolde kookt’! Het initiatief is naar een idee uit Veghel in Noord Brabant. Daar hebben ze al een aantal edities van ‘Heel Veghel bakt’ achter de rug. Het idee sprak erg aan en toen is er besloten om het vorm te geven in Zuidwolde.
De bedoeling van ‘Heel Zuidwolde kookt’ is, dat inwoners van Zuidwolde op woensdag 6 novem-ber gaan koken voor andere inwoners van Zuidwolde. Sommige mensen vinden het erg leuk om voor ander te koken, anderen vinden het gezellig om eens bij iemand anders aan de tafel aan te schuiven.
Je kan je hiervoor opgeven middels een opgaveformulier die te vinden is op de website van Wel-zijn De Wolden, www.welzijndewolden.nl of af te halen is in Bibliotheek Zuidwolde. Aanmelden kan tot 11 oktober. Het initiatief wordt gesponsord door, PLUS van Tongeren in Zuidwolde. Na aanmelding wordt er door de organisatie een match gemaakt.
Het idee achter ‘Heel Zuidwolde kookt’ is om mensen met elkaar te verbinden en hoe kan je dat beter doen dan samen een maaltijd te nuttigen?!
Heb je vragen over ‘Heel Zuidwolde kookt’? Neem dan contact op met Bibliotheek Zuidwolde,
tel. 088 – 0128290 of mail info@bibliotheekzuidwolde.nl of Welzijn De Wolden tel. 0528 – 378686 of mail lottekoolhof@welzijndewolden.nl of annemiekechten@welzijndewolden.nl