A.s. vrijdag is er weer ‘Stamtafel’ in Ontmoetingskerk Zuidwolde!

Wat is de Stamtafel?
Een inloopochtend waarop iedereen die daar zin in heeft, welkom is. Om gezellig koffie of thee te drinken, om met elkaar van gedachten te wisselen, een spel te doen of creatief bezig te zijn. Of om een krantje te lezen of kennis te maken met een onbekende die óók in ons dorp woont. Of om te helpen bij de voorbereidingen van een soep die tegen een kleine vergoeding te verkrijgen is.

Waar is de Stamtafel?
In de ontmoetingsruimte van de Ontmoetingskerk aan Hoofdstraat 149.

Voor wie is de Stamtafel?
Voor iedereen ongeacht geloof/levensovertuiging, leeftijd of waar je vandaan komt. En of je werkt (of werkte) of andere dingen doet, maakt niet uit. Zo kun je even koffie komen drinken als de kinderen op school zijn of na de boodschappen. Of pauzeren tijdens je werk. Of om je creativiteit of hobby’s te laten zien en te delen. Of om te zien wat die Stamtafel nou eigenlijk is!

Overigens kunnen kleine kinderen ook meegenomen worden, want we hebben een speelhoek.

Wanneer is de Stamtafel?
Elke vrijdagochtend van 10.00 – 12.30 uur.

Door wie wordt de Stamtafel bemenst? Door vrijwilligers die het leuk en zinvol vinden om met dit initiatief te gaan beginnen op een gastvrije en gezellige plek.
De opzet is laagdrempelig. We streven geen planning van activiteiten na, die afgewerkt dienen te worden. In plaats daarvan een open houding. We starten dit initiatief met een kleine bezetting aan vrijwilligers. We wisselen ideeën uit en ondersteunen elkaar waar mogelijk.
We werken samen met Bibliotheek Zuidwolde en Welzijn De Wolden. Het samenwerken met andere organisaties willen we graag uitbreiden.

Heeft u vragen over Stamtafel? Neem dan contact met Suzanne Groote, tel. 06 – 18550366 of per mail suzannegroote@hotmail.nl