Sport- en Cultuurkamp 2022

Ook dit jaar organiseren de jongerenwerkers van Welzijn de Wolden en de sportcoaches van De Wolden Sport en Sportief Hoogeveen weer het Sport- en Cultuurkamp. Dit jaar zal het kamp in Hoogeveen plaats vinden van dinsdag 16 augustus t/m vrijdag 19 augustus.

Het kamp is voor kinderen uit De Wolden en Hoogeveen die in groep 3 t/m 8 zitten en om uiteenlopende redenen niet op vakantie kunnen. Denk dan aan financiële redenen of kinderen die in een gezin opgroeien waar extra zorgen zijn (ziekte in het gezin/ jonge mantelzorgers). Tijdens deze week, waar kinderen gratis aan mee kunnen doen, hebben we allerlei leuke activiteiten zoals dans, drama en atletiek en gaan we zelfs een dagje de hort op! Kortom een gezellig week, boordevol leuke activiteiten om er een mooie week van te maken.

Tijdens de week worden de groepen begeleid door de leukste begeleiders die er te vinden zijn. Een groep professionals en vrijwilligers, waarvan de meesten al een aantal jaren mee doen. Lijkt je dit ook leuk, neem dan zeker contact op!

Wil je kinderen aanmelden, geef dan je telefoonnummer en de reden van aanmelden door. Wil je eerst wat meer informatie of twijfel je of je mee mag doen, neem dan ook gerust contact op. Dat kan via Yvonne Hooijer (jongerenwerker Welzijn de Wolden) via 0528 378686 of stuur een mail naar yvonnehooijer@welzijndewolden.nl