Annet Hofstra nieuwe taalcoördinator Taalpunt De Wolden

Sinds 13 januari 2020 heeft het Taalpunt De Wolden een nieuwe coördinerend taalhuisdocent: Annet Hofstra. Zij is de opvolger van Job van Haaften die eind december 2019 met het werk is gestopt.

Annet Hofstra

Annet stelt zich kort voor: ‘In het Taalhuis ontvang en begeleid ik, samen met vrijwilligers, de deelnemers die werken aan het verbeteren van hun lezen en schrijven. Ook heb ik contact met allerlei organisaties in De Wolden die hieraan hun bijdrage leveren. Ik heb, voor ik deze baan kreeg, ongeveer 30 jaar in het onderwijs gewerkt; zowel in het basisonderwijs als in het NT2-onderwijs voor volwassenen. Dat was in Zuidwolde en op andere scholen in Drenthe. Ik vind het leuk dat ik in mijn huidige baan veel van wat ik tijdens mijn vorige werk heb geleerd kan gebruiken.’
Naast het werk in Taalpunt De Wolden, werkt Annet ook in het Taalhuis van Hoogeveen.

Van harte welkom

De spreekuren voor informatie en intake zijn wat veranderd. Op dinsdagavond in de eerste even week van de maand is Annet aanwezig in Taalpunt Zuidwolde van 18.00 uur tot 20.00 uur.
In de Taalpunten van De Wijk, Ruinen en Ruinerwold komt Annet na het maken van een afspraak op donderdagmiddag. In De Wijk kan dat zo nodig ook op de avond.
Annet: ‘Je bent van harte welkom in het Taalpunt van De Wolden. Of je er iets komt brengen, bijvoorbeeld als vrijwilliger of partner, of als je wat komt halen, bijvoorbeeld als deelnemer, ik zie je graag.’