Energiecoach De Wolden komt bij je thuis voor een gratis energiescan

Wil je inzicht in je energieverbruik en tips om het verbruik te verlagen en/of je huis te verduurzamen? Nodig dan een deskundige energiecoach uit om met je mee te kijken. In het gesprek vertel je waar je tegenaan loopt. De coach maakt aan de hand van een checklist een energiescan van je huis en maakt hier een rapport van. Samen met de coach bespreek je de mogelijkheden voor verduurzamen en energiebesparing. Na het gesprek en de energiescan heb je inzicht in je verbruik, je huidige energierekening en een aantal mogelijkheden om energie te besparen.

De energiecoach is er voor iedereen

De energiecoach is er voor alle inwoners in de gemeente De Wolden, zowel voor huiseigenaren als huurders. Ben je lid van een vereniging van huiseigenaren? Ook dan kunnen de coaches een energiescan doen voor de VVE en individuele bewoners. Aan een bezoek van een energiecoach zijn geen kosten verbonden.

De energiecoaches zijn speciaal geschoolde vrijwilligers uit de eigen gemeente. Je kunt bij hen terecht met je vragen over besparingen en verduurzamen. Zij ondersteunen je onafhankelijk en belangeloos.

Contact

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Welzijn De Wolden via energiecoach@welzijndewolden.nl of 0528-378686.